БИЗНЕС РОССИЯ-ТУРЦИЯ

Поддержка бизнеса Россия Турция
Login:
Password:

Forgot your password?

Forums list
Topics list
New topics
Search
User list
Rules
Help
Login: 
Register

Views: 2400Topic:: «Rusya'da şirket kurmak ne kadar kolay?» on forum: Rusya'da şirket kumak
Merhabalar, ben bir türk vatandaşıyım, ve Rusya'da şirket kurmak istiyorum. Siz şirket kurma işlemi yapıyor musunuz?
Profile
Ahmet Karadayı wrote:
Merhabalar, ben bir türk vatandaşıyım, ve Rusya'da şirket kurmak istiyorum. Siz şirket kurma işlemi yapıyor musunuz?

Rusya'da firma kurma süresi genelde 5 iş gününde tamamlanmaktadır. Fakat yabancı ülke vatandaşları için bu süre biraz daha uzundur. Bu süre kurulacak firmanın çeşidine (A.Ş.,LTD.ŞTİ., vb.) ve faaliyet alanına göre de değişmektedir. Kurmak istediğiniz şirketin ayrıntılı bilgilerini tarafımıza iletebilirseniz, sizlere daha net ve detaylı bilgi verebiliriz.
Vize almak için;
Öncelikle Rusya'da ki kurulmuş olan firmadan davetiye alınması gerekmektedir. Bu davetiye ile İstanbul'da Rus Konsolosluğuna başvurulması gerekir.Konsolosluk Çalışma izni ve vizeyi hazırlayacaktır.
Услуги консалтинга в Турции (Стамбул), Открытие фирмы в Турции, Бухгалтерский учет в Турции, Регистрация компании в Турции (Стамбул), Маркетинг в Стамбуле, Учреждение фирмы, Открытие ООО и другие услуги предоставляет компания "Современное предприятие"
Profile
Merhaba, Rus turk isadamlari derneginin yeni web sitesi http://www.Rtib.com dur. Benim size onerim bu alanda cok iyi hizmet veren bir Turk firmasi var. ROSCO Consulting ve Autdit. Turkce danismanlik ve Denetleme hizmetleri var. Etrafimda yasayan isadamlarindan buyuk ovguler alan bir firma Rusyada Muhasebe, rusyada iş kurmak isteyenler için http://www.rosco.su güzel bilgiler mevut. Ayrıca telefon yada yüz yüze görüşmelerde her hangi bir danışmanlık ücreti talep etmiyorlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Site yonetimine tesekkur ederim.....

Bu arada tembel arkadalar icin hazir bilgi smile:)

Firma tescil (kayit) islemleri (ООО, АО)

Firma kayıt hizmetinin icerisine neler giriyor?
I. şirketin hukuki türünün seçimi (OOO, OAO, ZAO, IP) ve yapacagınız işe göre hangi vergi türünün seçimi hakkında danısmanlık hizmeti verilmesi.

II. şirket adresinin kara listede olup olmadıgıyla ilgili inceleme yapmak ve gerektigi (talep edildigi ) takdirde hukuki adres temin edilmesi.

III. Hangi iş kolunda çalışılacak ise bu iş kolunun kodlarının temini.

IV. şirket kaydı için gerekli tüm evrakların hazırlanması.

V. Devlet harcı ödeme makbuzları hazırlama (firma kayıt için 4000 ruble, vergi dairesinden tüzügün kopyasını alma412 ruble, bu tutarlar ayrı olarak ödenmektedir).

VI. Başvuru belgelerinin noterde tasdik edilmesi sırasında refakat etmek.

VII. Vergi dairesinde dökümanları teslim sırasında müşteriye eşlik etmek (bütün dökümanlar 46. vergi dairesi tarafından bizzat başvuru sahibinin teslimi yoluyla alınmaktadır).

VIII. Resmi kayıt (tescil) belgesinin alınması , vergi dairesinde işlem yapılma kaydı belgesinin (INN) ve istatistik kodlarının teslim alınması.

IX. şirketiniz için mühür hazırlanması (örnek müşteri ile uzlaşarak hazırlanmaktadır).

Hizmet Bedeli

Firma tescil (kayıt) ООО –

. . . 7 500 ruble.

Firma tescil (kayıt) ZAO, OAO –

. . . 10 000 ruble.

Detaylı FIYAT LISTESI >>

Ekler

RosCo şirketi olarak firma açılış işlemlerinden sonra BANKA HESABI AÇILIŞ işlem lerinizi yapabiliriz.

AO (açık veya kapalı Hisseli organizasyon) açılış işlemlerinden önce HISSE SENEDI KAYITLARINIZI yapabiliriz.

Isteginiz dogrultusunda RosCo firması olarak MUHASEBE işlemlerinizi yürütebiliriz.

KAYNAK
http://www.rosco.su/tur/content.php?id=32
Profile

Users browsing this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0